Γιαούρτι 24ωρης ζύμωσης – μια σπουδαία ευεργετική τροφή
Posted in News

Γιαούρτι 24ωρης ζύμωσης – μια σπουδαία ευεργετική τροφή

Το γιαούρτι φημίζεται για τις εξαιρετικές του ιδιότητες  κυρίως λόγο της ευεργετικής του δράσης από τη μετατροπή της λακτόζης σε γαλακτόζη. Η γαλακτόζη είναι φυσικό προϊόν της πέψης και απορροφάται από το έντερο σε μεγαλύτερο βαθμό από  ότι οι άλλοι μονοσακχαρίτες με αποτέλεσμα να βελτιώνει τη μικροβιακή χλωρίδα του εντέρου. Τα περισσότερα γιαούρτια του εμπορίου υπόκειται σε ζύμωση το πολύ έως 4ων ωρών με συνέπεια ένα μεγάλο μέρος της λακτόζης να παραμένει στο τελικό προϊόν συνεχίζοντας τα προβλήματα δυσπεψίας που τυχόν υπάρχουν από τα άτομα που δυσκολεύονται να καταναλώσουν το γάλα. Σε αντίθεση όμως με την 24ωρη ζύμωση γίνεται 100% πλήρης μετατροπή της λακτόζης προς γαλακτόζη και στο τελικό προϊόν παράγονται εκατομμύρια ευεργετικών μικροοργανισμών που για πολλούς ευθύνονται για μια άριστη λειτουργία του εντέρου και κατά συνέπεια και συνολικά της ανθρώπινης υγείας.

Σας παρουσιάζουμε τη συνταγή 24ωρης ζύμωσης στην ενότητα των συνταγών-ελαφριά γεύματα

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart