ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
μεταβολισμός, ας τον ενεργοποιήσουμε ξανα!
Posted in News
  1. ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ -αυτή η μέτρηση δίνει πληροφορίες για μία ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ανάλυση σύστασης σώματος του λίπους, της μυϊκής μάζας και των υγρών του σώματος του εξεταζόμενου. Παράλληλα το μηχάνημα ανιχνεύει τυχόν ελλείψεις σε μικροθρεπτικά συστατικά και έτσι βοηθά τον εξεταζόμενο να θέσει συγκεκριμένους στόχους.
  2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ-Ηεκτίμηση του βασικού μεταβολισμού είναι καθοριστική για το σχεδιασμό ενός αποτελεσματικού πλάνου διατροφής. Το διαιτολογικό γραφείο διαθέτει μηχάνημα μέτρησης βασικού μεταβολισμού, έτσι ώστε να έχετε μία πλήρη εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το σώμα σας και να δοθεί διατροφικό μενού που ανταποκρίνεται στο μεταβολισμό σας.

Ο εξοπλισμός αυτός είναι ιδιαίτερα χρήσιμος μετά από επαναλαμβανόμενες προσπάθειες απώλειας βάρους, όπου ο βασικός μεταβολισμός πιθανόν να έχει μειωθεί, αλλά και στις περιπτώσεις αθλητών, όπου λόγω μυϊκής μάζας ο μεταβολισμός αυξάνεται σημαντικά και οι κοινές εξισώσεις αδυνατούν να υπολογίσουν το μεταβολισμό με ακρίβεια. Η μέτρηση γίνεται με τη Συσκευή Μέτρησης Βασικού Μεταβολισμού – Cosmed Fitmate !

  1. ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΦΙΛ-Kάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι όπως είναι και το γενετικό του υλικό. Το iDNA Test γίνεται μία και μοναδική φορά με ένα απλό δείγμα σάλιου. Το εξατομικευμένο report που προκύπτει από την ανάλυση, περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για μια ζωή. Προσφέρει συμβουλές για Διατροφή, Άθληση, Βιταμίνες & Ιχνοστοιχεία.

Επιλέξτε ποια υπηρεσία ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν απορίες και διευκρινήσεις.

Email:info@dietinfo.gr

Τηλ γραφείου 210 9628010, κινητό 6933496130

Share this post
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart